Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • Vi önskar alla en trevlig påskhelg!

  2017-04-13
  Exempelbild Redax vill passa på att önska er en riktigt glad påsk! Påskharen ska enligt rykten vara digital, hen använder karttjänster och öppna data för att planera bästa rutten när alla påskägg ska gömmas!
  Själva är vi snart vara tillbaka - då med gott innehåll som arbetsförmedlingens arbete med användarvänlighet och mer inspiration från Hack for Sweden. 
  Vi vill så klart också gärna veta vad du saknar eller skulle vilja läsa mer om? 
 • Nu är Arbetsgivarpodden här!

  2017-04-07
  Exempelbild I vår nya pod, arbetsgivarpodden hoppas vi motivera och inspirera arbetsgivare i allt från ledarskap till inkluderande rekrytering. Med nya avsnitt varannan onsdag tar vi upp ämnen som du kan vara med och påverka. Arbetsförmedlingens jobbpodd, som hunnit fylla ett år och laddats ner över 500 000 gånger, har nu fått ett syskon - Arbetsförmedlingens arbetsgivarpodd!I första avsnittet pratar Caroline Sjöblom, som just blivit utsedd till årets produktchef, om vilka tjänster vi på Arbetsförmedlingen erbjuder för att underlätta rekrytering och hur du som arbetsgiv...
 • Rekryteringsträffar - nu online! 

  2017-04-03
  En rekryteringsträff online sker via video och låter arbetsgivare träffa en arbetssökande på ett nytt sätt. Vill du prova ett nytt sätt att rekrytera? Arbetsförmedlingen har nu satt ihop en digital tjänst för videointervjuer - en rekryteringsträff online. Det är enkelt, tidsbesparande och ger dig möjlighet att nå fler. Vad är en rekryteringsträff?
  Arbetsförmedlingen har hållit rekryteringsträffar på lokala kontor i trettio år. Det är ett enkelt koncept: en arbetsgivare presenterar sig själv och den position som finns att söka. Sen får de arbetssökande en kort intervju med arbetsgivaren. Tröskeln till en intervju blir lägre och för en arbetsgivare blir det lättare ...

På Utvecklingsbloggen kan du följa Arbetsförmedlingens utveckling av digitala tjänster.

AF Öppna Data
AF Press