2015-09-30

Välkommen till Arbetsförmedlingens Utvecklingsblogg!

Äntligen har vi startat vår utvecklingsblogg och vi ser fram emot att prata med er om vad som händer i vår digitala utveckling!

Just nu är Arbetsförmedlingen i full gång med att förbättra våra befintliga tjänster. Samtidigt utvecklar vi nya tjänster för våra kunder och medarbetare.  I denna blogg ger vi er en möjlighet att ta del av arbetet som vi gör.  Vi kommer att blogga om sådant som är på gång och du kan hela tiden följa vårt arbete här. Du kommer också kunna ställa frågor, kommentera inläggen och delta i omröstningar då vi behöver snabb input på hur vi ska gå vidare.

Vilka delar av vår digitala utveckling är du intresserad av och vad skulle du vilja att vi bloggade om?

Publicerad i

Kommentarer
Kommentarerna kommer från våra användare och är inte del av det redaktionella innehållet. När du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
 1. Björn
  Hej!

  Kul med utvecklingsblogg! Bra att både medborgare och arbetsförmedlare kan kommentera på samma inlägg ute i det fria. Spännande grepp!
  2015-10-02
 2. Christer
  Det här ser jag fram emot att följa och se hur dialog om olika initiativ utvecklas över tid. Önskar att fler myndigheter och företag kunde öppna upp sin utveckling och bjuda in till dialog.

  Hälsningar
  Christer
  2015-10-08
 3. Micke A
  Trevligt! Skall bli mycket intressant! Arbetade tidigare på Pensionsmyndigheten som verksamhetsutvecklare och tog för 1 år sedan fram en förstudie till det digitala kundmötet, som skulle kunna ge nästintill samma effekter och upplevelser som det fysiska kundmötet. Geografiskt transparent för både myndighet och kund. Video, in och utdata samt delade resurser i visuellt gränssnitt mm. Hade då även kontakt med era ansvariga för KAP:arna och de framtida visionerna för dessa. Ser nu fram emot att följa er (förhoppningsvis myndighetsgemensamma) utveckling i dessa högeffektiva kundmöten, för både kund och myndighet, i denna blogg!
  2015-10-20
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar