2015-11-03

”Lättare att hitta varandra!”

Våra kunder beskriver sitt behov i ord

Bilden beskriver vad våra kunder säger att de saknar i våra tjänster när de söker kandidater eller efter ledigt arbete idag.

Arbetsgivare vill kunna beskriva kompetenser de har behov av och möjlighet till ”fritext-sökning”. Arbetssökande vill kunna visa vilka kompetenser de har och samtidigt kunna se vilka lediga jobb de matchas bäst med.

Likt en dejtingsajt tar vårt nya matchningsverktyg hänsyn till vad båda parter efterfrågar och erbjuder. Det ska bli lättare att hitta varandra. Vårt arbetsnamn på det nya matchningsverktyget är ”Tvåvägsmatchning” – och vi jobbar för fullt med att utveckla det!

Vi är nyfikna på vad du tycker om det! Har du lust att testa matchningsverktyget och ge oss feedback? Anmäl ditt intresse beta@arbetsformedlingen.se med namn, mobilnr och berätta vilken kundgrupp du ingår i: arbetssökande/arbetsgivare/nyfiken på nytt jobb/annat

Här på Utvecklingsbloggen kommer du att kunna följa vår utveckling av matchningsverktyget och de tjänster samt funktioner som vi tar fram i samband med det.

/Bruce & Sophie

Publicerad i

Kommentarer
Kommentarerna kommer från våra användare och är inte del av det redaktionella innehållet. När du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
 1. Lina Strindlund
  jag vill gärna testa, låter ganska bra. :)
  2015-11-05
 2. Hanna / Admin Utvecklingsbloggen
  @Lina Strindlund,
  Hej Lina, vad kul att du är intresserad av att delta i test. Vi kan tyvärr inte ta emot din anmälan här men ta gärna kontakt med oss på beta@arbetsformedlingen.se och uppge namn, mobilnr och berätta vilken kundgrupp du ingår i: arbetssökande/arbetsgivare/nyfiken på nytt jobb/annat. Vi hoppas höra av dig!

  MVH Hanna, admin Utvecklingsbloggen
  2015-11-10
 3. Lorentzo
  Jag har mitt cv hos https://www.cv-mallen.se för att dom har snygga cv mallar. Kan man använda det cvt med ert matchningsverktyg?
  2018-03-20
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar