2015-12-07

Yrkesguiden - så här tyckte ni! 

Info-grafik så här tyckte ni om Yrkesguiden

Det var för en månad sedan vi smög ut appen Yrkesguiden. Vi frågade då er läsare vad ni tycker att appen ska innehålla mer, vad som kunde göras annorlunda och vad ni tycker är viktigt att veta om ett yrke.

Vi är jätteglada för all feedback och vill tacka alla er som kommenterat och som svarat på vår enkät. Nu stänger vi enkäten så att Caroline som är uppdragsledare för appen kan gå igenom och sammanställa era svar. Därefter kommer hon, tillsammans med utvecklingsteamet, göra en planering och prioritering för appens nästa steg och vidareutveckling.

Under nästa vecka kommer en ny version av Yrkesguiden. Nyheter då är en hemsida när du startar appen och topplistor för yrken, t.ex bäst prognos på fem år, de största yrkena eller yrken du kan få direkt efter gymnasiet.I februari återkommer Caroline i ett inlägg här på bloggen för att berätta mer om utvecklingsarbetet. Har ni vidare synpunkter eller tankar lämna gärna dem här eller i appen.

// Hanna

Publicerad i

Kommentarer
Kommentarerna kommer från våra användare och är inte del av det redaktionella innehållet. När du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
 1. Bashir
  Jag ansök ny olike yrke hotel och restaurang igen vård
  2015-12-20
 2. Bashir
  Jag ansök ny olike yrke hotel och restaurang igen vård
  2015-12-20
 3. nils
  Den nya appen är ingen skilnad se förut
  2016-01-18
Stängd för fler kommentarer