2016-01-14

Äntligen enklare att surfa via wifi på våra kontor!

Nu kan våra kunder surfa via vårt gästnätverk.

Många kunder har frågat efter det och vi är glada att meddela att nu inför Arbetsförmedlingen en enklare inloggning till gästnätverken. Som besökare hos oss kan du göra inloggningen till Telias WiFi direkt i telefonen eller datorn.

Arbetsförmedlingen förbättrar lösningen med gratis WiFi för kunder och externa samarbetsparter. Vi gör detta på de kontor där det redan idag finns ett gästnätverk. Nätverket heter Telia WiFi.

Förbättringen innebär att det går att logga in utan att använda en voucher med användarnamn och lösenord. Lösningen bygger på att gästen fyller i namn och mejladress. I den nya funktionen får gästen tillgång till nätet under 24 timmar. Därefter behövs en ny inloggning. Det gamla systemet med en voucher finns kvar som reservmetod.

Idag har 233 stycken av våra kontor ett gästnätverk att erbjuda och det är de kontoren som får en uppgradering av inloggningsfunktionen. I dagsläget planerar vi ingen utökning av antalet kontor med fri tillgång till WiFi genom Arbetsförmedlingens gästnätverk.

Hur loggar jag in?
Gå till inställningar på din telefon > välj inställningar för wifi > anslut till nätverket "Telia wifi"

De kontor som erbjuder wifi kommer att ha informera om detta på dekaler i sina lokaler, personal på plats kommer också kunna hjälpa dig.

Publicerad i

Kommentarer
Kommentarerna kommer från våra användare och är inte del av det redaktionella innehållet. När du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar