2016-03-03

Arbetsförmedlingens jobbpodd!

Emily och Susanna tar en selfie

För två veckor sedan var det premiär för Arbetsförmedlingens jobbpodd den ger dig konkreta tips och inspiration i ditt jobbsökande. Podcasten har redan laddats ner mer än 10 000 gånger. Utvecklingsbloggen träffade Susanna som är i full fart med att planera vårens ämnen.

Nu har vi lanserat en jobbpodd där vi varje måndag släpper ett nytt avsnitt där jag har ett samtal med en gäst om något aktuellt tema som ska ge tips och inspiration till personer som söker jobb just nu. Att samarbeta med aktörer utanför Arbetsförmedlingen känns viktigt, roligt och inspirerande. Igår spelade vi till exempel in ett poddavsnitt med Oscar på LinkedIn, avsnittet kommer sändas senare i vår.

Just nu kan du lyssna på poddarna om hur du vässar ditt cv, söker sommarjobb och hur du förbereder dig inför intervjun. Det är enkelt att lyssna! Antingen via http://arbetsformedlingen.podbean.com/ eller genom att ladda ner podcasten i din smartphone.

Nu vill poddredaktionen ha in fler tips på ämnen som vi kan prata om eller intressanta personer att träffa. Svara gärna på frågorna nedan!

 /Susanna

Fråga 1

Fråga 2

Fråga 3

Publicerad i

Kommentarer
Kommentarerna kommer från våra användare och är inte del av det redaktionella innehållet. När du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
 1. Karin Fällman ten Berg
  Intressant om han delarnas sig av tänk och strategier för att ta sig fram.
  2016-03-05
 2. Max
  Spännande! Hur mycket kostar varje varje avsnitt att ta fram?
  2016-03-06
 3. Ellinor   (Författarkommentar)
  Hej @Max

  Tack för din fråga. Ja, visst är det roligt och spännande med en podcast!Det som kostar är arbetstiden för Susanna, gästen och vår tekniker som spelar in och klipper avsnittet.

  Med vänliga hälsningar
  /Ellinor

  2016-03-07
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar