2016-04-01

Yrkesguiden- Uppdaterad med prognoser och nu även tillgänglig för Android!

Idag lanserar vi en uppdaterad version av Yrkesguiden. Den vänder sig i första hand till ungdomar för att hjälpa dem att göra det ”lätt att välja rätt” utifrån kunskap om yrken. Men appen kan användas av alla som står inför ett studie- och yrkesval eller bara är nyfikna på ett yrke.

Syftet med Yrkesguiden är att inspirera och informera om vilka yrken som det kan vara lätt eller svårt att få jobb inom. I appen finns listor på yrken där det är lättare att få jobb efter gymnasiet respektive högskolan/universitetet. Det finns över 400 yrken att läsa mer om för den som är nyfiken på arbetsförhållanden, arbetstider och arbetsuppgifter.

Utveckling av appen kommer att fortsätta även efter denna release. Vi är glada över den feedback och förslag på vidareutveckling som vi fått sedan tidigare.

Till skillnad från tidigare version, har den nya versionen även prognoser för flertal yrken, som visar på framtidsutsikter på fem års sikt.Yrkesguiden kommer att finnas tillgänglig för både Android och iOS. Du kan ladda ner Yrkesguiden här:

Ladda ner från Appstore

Ladda ner från GooglePlay

/Rade

Publicerad i

Kommentarer
Kommentarerna kommer från våra användare och är inte del av det redaktionella innehållet. När du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
 1. Kurt Lund
  Hej.
  Roligt att ni lyckas med något. Kanske ni ska göra små förändringar hela tiden och inte ge er in i 100 miljoners projekt.
  2016-04-04
 2. Utvecklingsbloggen   (Författarkommentar)
  Hej @kurt

  Vad kul att du uppskattar Yrkesguiden!. Att göra saker i små steg är mycket bra och vi kommer att jobba mer och mer agilt.
  Läs mer om hur vi investerar i den digitala utvecklingen för att förbättra för våra kunder http://www.arbetsformedlingen.se/Om-oss/Var-verksamhet/Nyheter/Nyheter-Om-Arbetsformedlingen/2016-03-07-IT-projekt-resulterar-i-nya-digitala-tjanster.html

  /Rade
  2016-04-08
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar