2016-08-29

Vill du vara med och testa nya Platsbanken?

Exempelbild

Arbetsförmedlingen kommer i höst att arbeta vidare med att utveckla nästa generation av vår jobbsökartjänst, Platsbanken. En viktig del av designarbetet är att involvera dig för att ta del av dina tankar och synpunkter. Därför söker vi dig som vill vara med och påverka framtidens tjänst. För att kunna var med på testen måste du denna gång bo i Stockholm.

Testerna tar ca 45 minuter. De sker individuellt tillsammans med en testledare från Arbetsförmedlingen. Du får då pröva vår nya version av appen eller webben, svara på frågor och ge dina synpunkter.

När? September – oktober

Var? Stockholms innerstad

Är du intresserad? Maila oss till testaplatsbanken@arbetsformedlingen.se Du kommer sedan få ett bekräftelsemail på din intresseförfrågan med mer detaljerad information.

Vi ser fram emot din medverkan, dina åsikter är viktiga för vårt fortsatta utvecklingsarbete!

//Maria

Kommentarer
Kommentarerna kommer från våra användare och är inte del av det redaktionella innehållet. När du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
 1. Tony
  Dumt att man ska behöva åka till Stockholm för detta då har vi i övriga landet ingen möjlighet att tycka till.
  2016-09-12
 2. Utvecklingsbloggen   (Författarkommentar)
  Hej @Tony

  Vad roligt att du är intresserad av att tycka till! Just denna gång har vi valt att vara i Stockholm pga en pressad tidplan. Det kommer att komma fler testtillfällen under hösten och då kommer vi att inkludera hela landet.

  /Maria
  2016-09-12
 3. Adam
  Hej!

  Jag är jätteintresserad av att testa denna tjänst! Jag har själv byggt denna sida http://cvmall.se för att hjälpa folk att göra ett bra CV för sitt jobbsökande! Ni får jättegärna kontakta mig!
  2016-09-16
 4. Adam
  Har även mailat er!
  2016-09-16
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar