2016-09-27

Idag öppnar vi upp nya Platsbanken!

Välkommen in till vår ”förhandsvisning” av nya Platsbanken på arbetsformedlingen.se. Vi vill bjuda in dig till att prova och lära känna de nya funktionerna samt det nya utseendet som Platsbanken har fått.

Idag bjuder in våra kunder till att prova och lära känna vår nya Platsbank. Vi kommer att öppna upp stegvis fram till dess att vi lanserar övriga e-tjänster i slutet av oktober. Just nu kan bara var 10:e besökare som går in på sidan ”Lediga jobb” få möjligheten att prova nya Platsbanken. Du behöver uppdatera sidan om du inte ser banner "Prova nya Platsbanken".

Under förhandsvisningen kommer du att kunna hitta lediga jobb i nya Platsbanken samt ge oss feedback som oinloggad. Eftersom det är en "prova-på" sida kommer du inte att kunna spara sökresultat eller söka jobbet du hittar utan istället länkas du tillbaka till nuvarande Platsbank och rätt annons.

Varmt välkommen in och prova nya Platsbanken!

 


Kvinna som håller i en smartphone
Kommentarer
Kommentarerna kommer från våra användare och är inte del av det redaktionella innehållet. När du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
  1. Remco
    På den gamla platsbanken var det möjligt att få en lista med Län, kommuner och även under utomlands kunde man välja alla länder inom t.ex. EU. Nu måste man aktiv skriva varje län, kommun eller land man vill söka i.

    Sommarjobbsappen har dock ett bättre översikt med den listan som tidigare även fanns på platsbanken. Det är mer översiktligt att söka i appen än platsbanken. Kommer den möjligheten även tillbaka på platsbanken?
    2017-03-17
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar