2017-02-14

Nu sänder vi webbinarier riktat till arbetsgivare

Exempelbild

Nu erbjuder vi webbinarier, livesända seminarier, även till arbetsgivare. Hittills har flera tusen arbetsgivare varit med och 96,9% av de som besvarat utvärderingen kan tänka sig att delta på ett webbinar igen.

I webbinarierna delar vi med oss av våra bästa tips inom ämnen som intervjufrågor, urval, inkludering och hur vi kan hjälpa dig när du ska rekrytera! Du deltar via dator, mobil eller surfplatta och kan ställa frågor till oss samt utbyta erfarenheter med andra arbetsgivare via en chatt. De tre första webbinarierna handlade om hur du kan förbättra din rekryteringsprocess, hitta rätt personal och hjälpa en nyanländ akademiker ut i arbete och hur du hittar nya medarbetare via Platsbanken och Sök kandidater.

Vill du vässa din kompetens inom rekrytering? Näst på tur är ett webbinar den 28 februari som heter ”Välj rätt intervjuform!”. Om du vill titta på våra tidigare sända webbinarier eller anmäla dig till ett webbinar, så hittar du all information här:

https://www.arbetsformedlingen.se/arbetsgivare-webbinarier

Publicerad i

Kommentarer
Kommentarerna kommer från våra användare och är inte del av det redaktionella innehållet. När du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar