2017-02-20

Missa inte chansen: Vinn två miljoner för att utveckla en arbetsmarknad för alla

PST Innovationstävling 2017, Arbetsmarknad för alla!

Har du en idé som gör att arbetsplatser blir mer tillgängliga för alla, eller som hjälper arbetsgivare att se kompetens och möjligheter istället för hinder?Post- och telestyrelsens arrangerar tillsammans med Arbetsförmedlingen en innovationstävling på temat ”Arbetsmarknad för alla”.

Utmaningen består i att komma med digitala lösningar som gör det lättare att anställa eller hitta ett jobb som matchar olika arbetsförmågor. Tävlingen efterlyser innovativa tjänster som nyttjar digitaliseringens möjligheter och underlättar både för de som söker jobb och de som söker arbetskraft.

Tävlingen är öppen för alla idéer och förslag som kan bidra till en mer tillgänglig arbetsmarknad. Det finns även möjlighet att använda de öppna data som Arbetsförmedlingen erbjuder fritt.
Varje vinnande bidrag får kunskapsstöd och finansiering på upp till två miljoner kronor.

Post- och telestyrelsen utlyser innovationstävlingar för att alla, oavsett funktionsförmåga, ska kunna ta del av digitaliseringens möjligheter. Företag och andra organisationer får möjlighet att ansöka om finansiering av tjänste- och produktutveckling och studier. Årets tävling är den fjortonde och arrangeras tillsammans med Arbetsförmedlingen. Tillsammans vill vi bidra till att fler kan få jobb och en arbetsplats de trivs med och utvecklas på.

Du kan anmäla ditt bidrag mellan den 20 april och 15 juni 2017.

Du hittar mer information på www.pts.se/innovation14

Kommentarer
Kommentarerna kommer från våra användare och är inte del av det redaktionella innehållet. När du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar