2017-03-24

Grattis Caroline, men nu är din hemlighet ute!

Caroline Sjöblom och delar av arbetsgivarenheten med sin Golden Sock Award

Caroline Sjöblom och delar av arbetsgivarenheten med sin Golden Sock Award

En superhjälte när det kommer till att lösa vardagens små problem prisades igår när the Golden Sock Award delades ut. Vi är glada och stolta att årets vinnare är Caroline Sjöblom, produktansvarig för våra arbetsgivartjänster.

Priset the Golden sock award är instiftat av företaget Tolpagorni Management och delas årligen ut till en produktchef som utmärkt sig. Priset är inspirerat av Dan och Lotta Höjers böcker om Strumpmannen, pojken som är en superhjälte när de kommer till att lösa de små problemen. Det delades ut under The Product Leadership Day den 23 mars 2017.

Årets tema på The Product Leadership Day var med fokus på att, inspirera och motivera för framgång, hur man kan använda de agila principerna i hela sin organisation och hur bygger man en befintlig produkt på ett nytt sätt. Carolines arbete ligger helt i linje med dessa idéer och juryns motivering till Carolines utmärkelse lyder:

”In a structured and insightful way is driving product management.”

“Inspirers and motivates co-workers”

Det är ett kvitto på att vi är på rätt väg! Vi har hittat nya sätt att arbeta på och har lyckats skapa en engagerad och motiverad organisation. Precis som Strumpmannen flyger Caroline genom skyn och skänker mod och tröst över de ledsna och ängsliga. Vi är glada att ha en sådan superhjälte med i vårt team.

Tidigare vinnare:
2016 Taha Fazlhashemi, Telia
2015 Niklas Engholm, Scania

Publicerad i

Kommentarer
Kommentarerna kommer från våra användare och är inte del av det redaktionella innehållet. När du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar