2017-04-07

Nu är Arbetsgivarpodden här!

Exempelbild

I vår nya pod, arbetsgivarpodden hoppas vi motivera och inspirera arbetsgivare i allt från ledarskap till inkluderande rekrytering. Med nya avsnitt varannan onsdag tar vi upp ämnen som du kan vara med och påverka.

Arbetsförmedlingens jobbpodd, som hunnit fylla ett år och laddats ner över 500 000 gånger, har nu fått ett syskon - Arbetsförmedlingens arbetsgivarpodd!

I första avsnittet pratar Caroline Sjöblom, som just blivit utsedd till årets produktchef, om vilka tjänster vi på Arbetsförmedlingen erbjuder för att underlätta rekrytering och hur du som arbetsgivare kan påverka utbudet. Hon berättar också om vilka nyheter vi har på gång för arbetsgivare och vad man kan förvänta sig framöver. Lyssna här: https://arbetsgivarpodden.podbean.com/e/avsnitt-1-produktchef-caroline/

Nya avsnitt publiceras varannan onsdag och ska motivera, inspirera och informera arbetsgivare. I arbetsgivarpodden pratar vi om allt från Arbetsförmedlingens arbetsgivararbete, ledarskap, storytelling till inkluderande rekrytering. Susanna Westgren, produktansvarig för digitala möten och innehåll på Arbetsförmedlingen, är programledare.

Du hittar podden här: http://arbetsgivarpodden.podbean.com/ 
Då kan lyssna på podden både via smartphone och dator och du kan givetvis prenumerera på den via Podcaster eller Acast.


Om du har förslag på gäst eller tema är du välkommen att mejla podcast@arbetsformedlingen.se

Publicerad i

Kommentarer
Kommentarerna kommer från våra användare och är inte del av det redaktionella innehållet. När du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar