2017-06-02

Sista chansen: utveckla en arbetsmarknad för alla och vinn upp till två miljoner kronor!

Har du en idé som gör att arbetsplatser blir mer tillgängliga för alla? Missa då inte innovationstävlingen som Post- och telestyrelsens arrangerar tillsammans med Arbetsförmedlingen med temat ”Arbetsmarknad för alla”. Tävlingen syftar till att ta till vara på kraften och förmågan hos alla, oavsett funktionsförmåga, och ni kan vinna upp till 2 miljoner kronor!

Post- och telestyrelsen utlyser innovationstävlingar för att alla, oavsett funktionsförmåga, ska kunna ta del av digitaliseringens möjligheter. Företag och andra organisationer får möjlighet att ansöka om finansiering av tjänste- och produktutveckling och studier. Tillsammans vill vi bidra till att fler kan få jobb och en arbetsplats de trivs med och utvecklas på – så ta vara på den här otroliga chansen!

Vi söker digitala idéer, projekt, lösningar som:

  • hjälper arbetsgivare att se kompetens istället för hinder
  • stöttar arbetssökande hitta sina styrkor och vilka möjliga jobb som finns
  • underlättar matchningen mellan personer med funktionsnedsättning och arbetsgivare
  • bidrar till en mer träffsäker och effektiv rekryteringsprocess
  • gör själva arbetsplatsen tillgänglig för alla

Tävlingen är öppen för alla idéer och förslag som kan bidra till en mer tillgänglig arbetsmarknad. Det finns även möjlighet att använda de öppna data som Arbetsförmedlingen erbjuder fritt. Varje vinnande bidrag får kunskapsstöd och finansiering på upp till två miljoner kronor.

Sista ansökningsdag är 15 juni 2017 så missa inte din chans att göra förändring!

Kommentarer
Kommentarerna kommer från våra användare och är inte del av det redaktionella innehållet. När du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar