2017-07-04

Trevlig sommar! Bloggen tar ledigt - utvecklingsarbetet fortsätter.

Exempelbild

Utvecklingen av Arbetsförmedlingens digitala tjänster fortsätter även om bloggen tar semester. Den senaste månaden har du fått följa vårt arbete med utveckling av tjänster för arbetsgivare - visst har det gett mersmak? För att få en inblick i de idéer och koncept som vi nu arbetar vidare med besök gärna vår idérymd www.arbetsgivare.nu.

Teamet bakom utvecklingen av nya tjänster för arbetsgivare hälsar att de har skapat en öppen plattform som samlar idéer och lösningar.

"Vem som helst kan bidra, kommentera och se andra förslag som rör rekrytering, annonsering och liknande utmaningar som ingår i arbetsgivarens vardag. Vissa idéer kommer att bli verklighet, andra kommer troligtvis aldrig att se dagens ljus, men alla är viktiga och kan i sin tur inspirera till andra nya idéer som är briljanta."

Utvecklingsbloggen är tillbaka i augusti och vi kommer då inte bara att följa detta arbete utan också alla andra spännande initiativ som rör sig hos oss.

// Trevlig sommar önskar redax

Publicerad i

Kommentarer
Kommentarerna kommer från våra användare och är inte del av det redaktionella innehållet. När du skickar in en kommentar bekräftar du också att du accepterar våra regler för kommentering
  1. Anissa El Amri
    Väldigt bra sätt att få medarbetarna delaktiga i utvecklingen!
    2017-08-16
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar