Regler för kommentarer

Vi vill gärna få dina kommentarer och tankar på vår utveckling. Vi vill tillsammans med er skapa ett gott diskussionsklimat och har därför regler som vi ber dig att följa.
Vi tillåter inte personangrepp eller rasistiska, sexistiska, nedvärderande eller inlägg som uppmuntrar till skadligt beteende. Det är inte heller tillåtet att posta kommentarer som innehåller upphovsrättsintrång eller uppgifter där någon utger sig för att vara en annan person.

Vi ber dig också att ta hänsyn till följande

  • Du kan posta länkar som fördjupning eller som källhänvisning i inlägg, men tänk på att andra besökare inte ska inte behöva följa länkar för att förstå vad kommentaren handlar om. Ren länkpostning är därför inte tillåten.
    • Kommentarer som bryter mot någon av dessa regler kan komma att raderas.
  • Respektera inlägg och kommentarer som andra gjort. Vi granskar alla kommentarer och vi följer lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (BBS-lagen). Vi förbehåller oss därför att ta bort din kommentar om den bryter mot dessa regler.
  • Anser du att någon bryter mot dessa regler eller har du synpunkter på modereringen skall detta inte skrivas i kommentarsfälten. Kontakta istället oss via mail utvecklingsbloggen@arbetsformedlingen.se

Kom ihåg att dina inlägg kan läsas av alla.


På Utvecklingsbloggen kan du följa Arbetsförmedlingens utveckling av digitala tjänster.

AF Öppna Data
AF Press